Posem al teu abast tots els recursos que necessites per a activar la teva recerca de feina!

Tenim a la teva disposició ordinadors, connexió a internet, impressora, informació d’ofertes de feina i cursos de formació, models de currículum, llistats de portals web o empreses on cercar... També pots venir amb el teu portàtil si ho prefereixes.

T'oferim la possibilitat de compartir la recerca de feina amb altres persones amb perfils i objectius laborals comuns, trobant-vos podreu compartir materials, experiències i allò que us ajudi a millorar les possibilitats de trobar feina.

A més, sempre podràs comptar amb l'equip tècnic d’orientació, que t'acompanyarà en aquest trajecte i et resoldrà el dubtes que et sorgeixin!


Què he de fer per participar al Club de la feina? Registra't on-line o de manera presencial

Un cop fet, quan puc venir? Quan vulguis dins l'horari establert, no cal cita prèvia.

Dilluns, dimecres i dijous, de 10 a 12 h

 T'hi esperem!

Acreditació de competències professionals: Punt d'informació

Si ets professional, fes-ho oficial!

L' Acreditació de competències professionals és un procediment per obtenir una acreditació oficial de la capacitat de la persona per desenvolupar una activitat professional en la que ja té experiència o formació no reconeguda oficialment. 

Participaràs en un seguit d'entrevistes per valorar les competències professionals que constitueixen part d'un certificat o títol professional. Si l'avaluació és favorable, obtindràs una certificació oficial que podràs convalidar, i completar llavors la formació d'un Certificat de Professionalitat o Títol de Formació Professional. 

Un cop finalitzat el procés d'acreditació, rebràs orientació per continuar amb la teva formació.

L' Acreditació de competències professionals es duu a terme des de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya

Sant Cugat Feina és punt d'informació i orientació de l'Acreditació de competències: Oferim suport sobre les fases del procediment, l'admissió, els drets i compromisos i les acreditacions oficials que es poden obtenir i els seus efectes. Contacta'ns i acreditat!

Inscriu-te a les nostres Newsletter

  Newsletter Ocupació

  Newsletter Empresa